Skate

Skate Bowls

habistad-skatebowl Habistad-skatebowl2

 

 

 

 

 

Bij de bouw van een skatebowl gaan design en bouw hand in hand. Voor een goed design betrekken wij gebruikers, omwonenden en beheerders bij de planvorming. We stellen conceptplannen op in 3D waarbij het ontwerp aansluit bij alle levels van de skaters. Het uiteindelijke doel is een veilig en uitdagend skatepark te realiseren waar huidige en toekomstige generaties skaters kunnen genieten van hun sport.

Wij verzorgen alle aspecten die binnen de bouw van een skatebowl aan bod komen. Van fundament tot staalconstructie en afwerken met spuitbeton wat grotendeels handmatig wordt aangebracht en afgewerkt.

 

Hier wil ik graag meer over weten

Skatemodules

habistad-skateramp habistad-skateramp-voor

 

 

 

 

 

Uitdagende en gevarieerde skateparken kunnen samengesteld worden uit de meest uiteenlopende skatemodules. In overleg met alle belanghebbenden zoals de skaters zelf, buurtbewoners en de beheerder kan een ultiem skatepark gebouwd worden. Onder de merknaam Kickramps leveren en monteren wij skatebanen en skateparken die passen binnen ieder budget.

Opbouw
De basis van Kickramp skateramps bestaan uit een verzinkt stalen frame met als rij-oppervlak houten beplating dat is bekleed met 3 mm verzinkte staalplaat. Deze constructie combineert lange levensduur met perfecte skate-eigenschappen. De wieltjes van het skateboard hebben goede grip op de verzinkte staalplaat en de houten tussenlaag zorgt voor een fijne ‘bounche’.

Bewaren

Bewaren

Ik wil graag meer informatie. Naar het contactformulier!

Persoonlijk advies?

Kies een andere sector

Spelen

Bekijk ons aanbod speeltoestellen voor de kleintjes.

Spelen 10+

Bekijk ons aanbod speeltoestellen voor kinderen van 10+.

Stedelijke inrichting

Bekijk ons aanbod van producten voor stedelijke inrichting.

Vraag de gratis catalogus aan

Blijf op de hoogte van de actuele prijzen en laatste productinformatie.

Vraag de gratis catalogus nu aan.

Aanvragen