Quali-Cité Sport MUGA Premium 100%Metal

MUGA staat voor mulit user game area. Kortom een openbaar toegankelijk terrein of gebied waar meerdere sporten beoefend kunnen worden. Deze ruimtes worden ook vaak sportkooien genoemd. Met de ontwikkeling van deze sportkooien heeft Quali-Cité de standaard verhoogd. Zo maakt Quali-Cité gebruik van de hoogste kwaliteit staal. Bovendien worden de MUGA sportkooi premium met garanties tot 30 jaar op verschillende onderdelen. Dit zorgt voor een lange levensduur en een product dat voldoet aan de hoogste normen voor multisport terreinen.

Daar komt bij dat de MUGA sportkooi premium is ontwikkeld door Quali-Cité als reactie op ontwikkelingen uit de markt. Er is namelijk veel vraag naar openbaar toegankelijke sportterreinen waar meerder sporten beoefend kunnen worden. Tijdens het ontwerp van dit product heeft Quali-Cité kwaliteit, gebruiksgemak, stimuleren van de spelvormen en keuzemogelijkheden voor de afnemer centraal gesteld.
Bovenal worden alle producten van Quali-Cité worden ontwikkeld met het oog op eenvoudige installatie en snelle montage. Daarnaast loopt kwaliteit en innovatie door het DNA van Quali-Cité en werkt zij waar mogelijk met duurzame materialen.
De MUGA sportkooi premium is een solide, duurzame keuze met een kenmerkend design. De MUGA sportkooi premium heeft een lange levensduur, en kent garanties van 10-30 jaar op verschillende onderdelen. Door de modulaire opbouw is het eenvoudig om een terrein te creeeren wat voldoet aan ieders specifieke wensen.

MUGA sportkooi Premium 100%Metal

Quali-Cité MUGA Premium 100%Metal

Quali-Cité-Citésport-MUGA-PremiumStrak design
Spijlers geplaatst in de liggers en afgelast voor minimale resonantie
Solide structuur
Duurzame keuze
Conform EN15312 Europese norm
Geïntegreerde ballenvangers
Modulaire elementen
Exceptionele garantie
Optimale weerstand
Beperkt onderhoud

 

De MUGA 100%Metal Optimum wordt volledig geproduceerd in Bretagne, Frankrijk. Hierdoor wordt de lokaal aanwezige knowhow optimaal gebruikt en bewaard. Quali-Cité kan op deze manier maximaal tegemoet komen aan de veranderende wensen van gebruikers. De hoge kwaliteit , efficiënte productie en eenvoudige montage kunnen op deze manier worden gewaarborgd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Persoonlijk advies?

Technische eigenschappen

Boven- en onderligger :
Ø 60,3 mm – Wanddikte 3mm
Spijlenvulling:
Ø  20mm – Wanddikte 2 mm
De constructie is van nauwkeurig geselecteerd staal (minium Klasse 2), thermisch verzinkt (binnen & buitenzijde) met een laagdikte van 50 tot 70 micron. Na het verzinkproces kan de constructe in kleur geleverd worden, het verzinkte materiaal wordt dan licht gezandstraald voor een optimale hechting t.b.v. de poedercoating. De minimale laagdikte van de poedercoating is 100 micron.

Quali-Cité MUGA Premium 100%Metal

We kunnen de palen leveren in een thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) uitvoering. Naar wens kunnen we deze palen ook voorzien van poedercoating (dikte 100 micron) in een RAL kleur naar keuze. Bij de MUGA sportkooi Premium kunnen ook de spijlenelementen van de door u gewenste RAL kleur voorzien.

Bevestigingsmiddelen

Bij de ontwikkeling van de bevestingsonderdelen heeft QUALI-Cité® het beperken van geluidsoverlast en het maximaal absorberen van trillingen als uitgangspunt genomen. Speciaal voor dit product heeft Quali-Cité hiervoor gepantenteerde klemmen ontwikkeld.
Quali-cite-Citésport-MUGA-Premium
Deze mulit-verstelbare klemmen zijn gemaakt van het materiaal Zamak. Dit is een uiterst resistente legering bestaande uit zink, magnesium en koper. Paal en paneel zijn hierdoor perfect met elkaar verbonden.

Het gedeelte wat zorgt voor de geluids- en trillingsabsorptie is gemaakt van een onderdeel van Polyamide en een onderdeel van Elastomeer. Door de toepassingen van deze materialen wordt ieder contact tussen metalen delen vermeden.

Schroeven en bouten zijn van het type TORX® en voorzien van een anti-vandalisme pin en een mechanisch systeem tegen lostrillen.
Net zoals bij de installatie van onze speeltoestellen, zijn de schroeven en bouten ook bij de MUGA’s gestandaardiseerd. Dit maakt een eenvoudiger montage mogelijk.

Bij de ontwikkeling van het geluidsabsorberend bevestigingssysteem is ook rekening gehouden met eventuele hoogteverschillen. De Zamak klemmen zijn zo ontworpen dat ze hoogteverschillen in de ondergrond kunnen opvangen.
Quali-cite-Citésport-MUGA-Premium-zamak Quali-cite-Citésport-MUGA-Premium-zamak

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Garantie

30 jaar garantie op de mechanische sterkte van de verzinkte/gecoate stalen draagconstructie.
20 jaar op het geluidsabsorberende systeem van de constructie. (INPI gepatenteerd)
20 jaar garantie van levering van reserve onderdelen van producten die niet meer tot het assortiment behoren.(tegen betaling)
15 jaar garantie op verbindingselementen.
10 jaar garantie op de corrosie van de verzinkte metalen delen.

Bewaren

De geplaatste apparatuur voldoet aan de Europese norm EN15312 voor publiek toegankelijke openbare terreinen voor sportbeoefening.

Modulaire elementen

Met onderstaande elementen kunt u de MUGA sportkooi premium volledig naar eigen wens samen stellen. Een ronde of vierkante goal? Mini goals toevoegen? Het is zo gepiept!

Vanwege het grote aantal mogelijkheden zijn prijzen op aanvraag beschikbaar. Vul het contactformulier in dan voorzien wij u graag van de juiste informatie.

Voorbeelden van MUGA’s in de buitenlucht kunt u vinden op onze pinterest pagina!

Kies een andere sector

Spelen

Bekijk ons aanbod speeltoestellen voor de kleintjes.

Spelen 10+

Bekijk ons aanbod speeltoestellen voor kinderen van 10+.

Stedelijke inrichting

Bekijk ons aanbod van producten voor stedelijke inrichting.

Vraag de gratis catalogus aan

Blijf op de hoogte van de actuele prijzen en laatste productinformatie.

Vraag de gratis catalogus nu aan.

Aanvragen