Quali-Cité MUGA sportkooi Optimum

Bent u op zoek naar een terrein waar jongeren onbeperkt verschillende sporten kunnen beoefenen? Waar het sporten zo prettig is dat ze hun devices vaker links laten liggen? Maar wilt u garantie voor een lange levensduur en een product dat voldoet aan de hoogste normen voor multisport terreinen? Lees verder over de MUGA sportkooi Optimum van Quali-Cité.

De MUGA sportkooi Optium is ontstaan naar aanleiding van vragen vanuit de markt naar een alternatief voor de MUGA sportkooi Premium van dezelfde hoge kwaliteit en gebruiksgemak, tegen een lager prijsniveau. De ontwerpers van Quali-Cité hebben een nieuw product ontwikkeld die op een aantal punten afwijkt van de Optimum uitvoering. Op de belangrijke onderdelen als sterkte van de constructie, beperking van geluidsoverlast en duurzaamheid is echter niets ingeleverd. Alle producten van Quali-Cité worden ontwikkeld met het oog op eenvoudige installatie en snelle montage. Daarnaast loopt kwaliteit en innovatie door het DNA van Quali-Cité en werkt zij zo veel als mogelijk met duurzame materialen.
De MUGA sportkooi Optimum is een economische, solide, duurzame keuze met een kenmerkend design. De MUGA sportkooi Optimum heeft een lange levensduur, en kent garanties van 10-30 jaar op verschillende onderdelen.

MUGA sportkooi Optimum

quali-cite-muga-optimumQuali-Cité 100%Metal MUGA Optimum.

Strak design
Economische keuze
Solide structuur
Duurzame keuze
Conform EN15312 Europese norm
Lage investeringskosten
Geïntegreerde ballenvangers
Modulaire elementen
Exceptionele garantie
Optimale weerstand
Beperkt onderhoud

 

De MUGA sportkooi Optimum wordt volledig geproduceerd in Bretagne, Frankrijk. Hierdoor wordt de lokaal aanwezige knowhow optimaal gebruikt en bewaard. Quali-Cité kan op deze manier maximaal tegemoet komen aan de veranderende wensen van gebruikers. De hoge kwaliteit , efficiente productie en eenvoudige montage kunnen op deze manier worden gewaarborgd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Persoonlijk advies?

Technische eigenschappen

Boven- en onderligger :
Ø 42,4mm – Wanddikte 3mm
Spijlenvulling:
Ø  20mm – Wanddikte 2 mm
De constructie is van nauwkeurig geselecteerd staal (minium Klasse 2), thermisch verzinkt (binnen & buitenzijde) met een laagdikte van 50 tot 70 micron. Na het verzinkproces kan de constructe in kleur geleverd worden, het verzinkte materiaal wordt dan licht gezandstraald voor een optimale hechting t.b.v. de poedercoating. De minimale laagdikte van de coating is 100 micron.

We kunnen de palen leveren in een thermisch verzinkte uitvoering. Naar wens kunnen we deze palen voorzien van een RAL kleur naar keuze.

Bevestigingsmiddelen

Bij de ontwikkeling van de bevestingsonderdelen heeft QUALI-Cité® het beperken van hinderlijk geluid voor de omgeving als uitgangspunt genomen:
Het geluid-absorberend onderdeel bestaat uit twee delen:
muga-optimum-bevestiging
Het eerste deel vermijdt het direct contact tussen paal en paneel en absorbeert de trillingen door balcontact
Het tweede deel vermijdt het metaal op metaal contact van de bouten (dit is één van de hoofdoorzaken van het doorgeven van resonantie).
Beide onderdelen zijn van PPA met een dikte van 5 mm: dit materiaal wordt ook gebruikt in de bouw o.a. vanwege zijn goede eigenschappen tegen veroudering.

Schroeven en bouten zijn van het type TORX® en voorzien van een anti-vandalisme pin en een mechanisch systeem tegen lostrillen.
Net zoals bij de installatie van onze speeltoestellen, zijn de schroeven en bouten ook bij de MUGA’s gestandaardiseerd. Dit maakt een eenvoudiger montage mogelijk.

Bij de ontwikkeling van het geluidsabsorberend bevestigingssysteem is ook rekening gehouden met eventuele hoogteverschillen. Per paal kan een 60 mm gecompenseerd worden.
paal-optimum-met-hoogte-verschil Paal-uga-optimum-zonder-hoogteverschil

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Garantie

30 jaar garantie op de mechanische sterkte van de verzinkte/gecoate stalen draagconstructie.
20 jaar op het geluidsabsorberende systeem van de constructie. (INPI gepatenteerd)
20 jaar garantie van levering van reserve onderdelen van producten die niet meer tot het assortiment behoren.(tegen betaling)
15 jaar garantie op verbindingselementen.
10 jaar garantie op de corrosie van de verzinkte metalen delen.

Bewaren

Modulaire elementen

Met onderstaande elementen kunt u de MUGA sportkooi Optimum volledig naar eigen wens samen stellen. Een ronde of vierkante goal? Mini goals toevoegen? Het is zo gepiept!

Vanwege het grote aantal mogelijkheden zijn prijzen op aanvraag beschikbaar. Vul het contactformulier in dan voorzien wij u graag van de juiste informatie.

Kies een andere sector

Spelen

Bekijk ons aanbod speeltoestellen voor de kleintjes.

Spelen 10+

Bekijk ons aanbod speeltoestellen voor kinderen van 10+.

Stedelijke inrichting

Bekijk ons aanbod van producten voor stedelijke inrichting.

Vraag de gratis catalogus aan

Blijf op de hoogte van de actuele prijzen en laatste productinformatie.

Vraag de gratis catalogus nu aan.

Aanvragen

Bewaren