Quali-Cité street workout Calisthenics toestellen

Calisthenics is trainen met het eigen lichaamsgewicht.

Calisthenics is meer dan alleen een fysieke activiteit. Het mag zich verheugen op een steeds groter wordende populariteit.  Voor veel mensen is op een constructieve manier bezig zijn met zijn of haar lichaam een manier van leven.

Het resultaat van evenwichtige en regelmatige training is zowel een fysieke als een mentale betere conditie. De calisthenics apparatuur dankt zijn populariteit aan het feit dat de apparatuur voor iedereen toegankelijk is.

Calisthenics is een perfect mix van krachttraining en gymnastiek, door gebruik te maken van verschillende technieken kan iedereen op zijn of haar eigen manier gebruik maken van de toestellen. Calisthenics is voor iedereen, ongeacht leeftijd. Iedereen kan ermee beginnen; of je nu sportief bent of niet!

Bewaren

Bewaren

Calisthenics: een manier van leven!

Calsthenics begin je vaak met een aantal eenvoudige oefeningen zoals squats, push ups en planking. Inmiddels kun je op internet duizenden (instructie) video’s vinden over calisthenics.
Habistad buitengewoon heeft met het street workout programma van Quali-Cité een uitgebreid assortiment professionele toestellen te bieden. Vakkundige montage, van onberispelijke kwaliteit en uitgebreide garantie. De producten zijn modulair opgebouwd en in veel verschillende kleuren leverbaar.
De komende tijd zullen wij een selectie van de producten van Quali-Cité op deze website plaatsen. Wilt u nu de catalogus met alle 72 toestellen ontvangen? Geen probleem, stuur ons een bericht. Dan zorgen wij dat u de catalogus ontvangt! Bewaren Bewaren

Persoonlijk advies?

Kies een andere sector

Spelen

Bekijk ons aanbod speeltoestellen voor de kleintjes.

Spelen 10+

Bekijk ons aanbod speeltoestellen voor kinderen van 10+.

Stedelijke inrichting

Bekijk ons aanbod van producten voor stedelijke inrichting.

Vraag de gratis catalogus aan

Blijf op de hoogte van de actuele prijzen en laatste productinformatie.

Vraag de gratis catalogus nu aan.

Aanvragen

Bewaren